Overslaan en naar de inhoud gaan

Hieronder zie je een overzicht van al onze acties en events.

Heerlijk in gesprek met “gedoe-goeroe” Frank Schurink over hoe en waarom jouw brein op gedoe reageert. En we verloten 5 exemplaren van zijn prachtige boek: “Gedoe management”. (Let op: iedereen wint!)
 

Op 30 oktober aanstaande zal, in samenwerking met Dutch Training Professionals, vanaf 9.00 uur het grootste ONLIVE congres voor trainend Nederland plaatsvinden.  De dag staat geheel in het teken van trainen en opleiden.

Als mede organisator van NOBTRA.Live, het grootste Onlive congres voor trainend Nederland, gaat Dutch Training Professionals tot 30 oktober elke week 2 tickets verloten!

 

Wauw, ik heb weer wat leuks voor jullie! Namens Rani Zuijdervliet mogen we 6 exemplaren verloten van haar nieuwste boek: ‘Hoe overleef ik mijn eerste baan?’.

Kinderen horen geen zorgen te hebben! Wil je mij daarom helpen met deze actie voor Stichting Het Vergeten Kind?

De trainers van Dutch Training Professionals zijn al omgeschakeld naar online corona-proof trainen. Klanten en deelnemers reageren superenthousiast. De trainingen krijgen net zo’n goede evaluaties als altijd. Je vraagt je bijna af waarom we dit niet eerder hebben gedaan. Bijna, omdat we ook geloven in de kracht van elkaar ontmoeten. En toch, dit kan dus ook.

Ben jij werkzaam als HR en binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor de vitaliteit van je medewerkers? En wil je de workshop "Slaap je fit!" van in-company trainer en slaappsycholoog Annemieke Deiman zelf ervaren?

We nodigen je van harte uit.

Het is klaar! Learning & Development moet steviger op de kaart.
Niet achter alle strategische besluiten aanhobbelen.

Wat wel?

Een serieuze bijdrage leveren. Complexe vraagstukken oplossen. Kritisch denken. En creatief handelen.

Voel jij ook die tegenstrijdigheid?

 

Samen met Jeroen Van Wijngaarden bespreek ik in deze video het onderzoek en provocerende/inspirerende boek “Nine Lies About Work” van bestsellerauteur Marcus Buckingham en Ashley Goodall.

Met dank aan Rody Vonk ✔ ga ik weer een mooie boekverloting houden en 3 exemplaren van zijn boek (á €29,95) beschikbaar stellen aan mijn netwerk. Gaaf!

Voor wie?

BOEKVERLOTING! We verloten 7 X het boek:  “ACTIVERINGSGESPREKKEN, verzuim is ook gedrag van leidinggevenden” (á €35,-) De 20 meest gebruikte technieken voor een goed activeringsgesprek op een handige Activerings-vouwkaart.

Wauw, grijp je kans trainers! VIP Treatment! Wil jij aan de slag met blended learning?

Dan is daar nu: aNewSpring for Trainers!

En nu komt het...

SPONTANE BOEKVERLOTING voor Trainers, Ondernemers en Verkopers!

Vorige week, tijdens een sales trainers intervisie, vertelde Harro Willemsen trots over de lancering van zijn nieuwe boek: “De Par5 methode - De nieuwe standaard in acquisitie”.

Zien we elkaar 30 november?  Speciaal voor salesprofessionals, accountmanagers, sales- en marketingdirectors.

(B2B) Social Selling en LinkedIn zijn Hot Topic momenteel... maar hoe ziet dat er nu uit voor jouw organisatie?

Het werd weer eens hoog tijd voor een mooie verloting in mijn netwerk en dat is weer gelukt. Doe jij mee? Of wil je liever iemand nomineren?

DROOM JE VAN EEN LEGE INBOX, MAAR WEET JE NIET HOE JE DIT VOOR ELKAAR MOET KRIJGEN?

en/of...

GUN JIJ EEN COLLEGA/VRIEND/KENNIS EEN LEGE INBOX? ;-)

Dan is dit de kans om daar wat aan te doen!

YES, het is weer gelukt!

Regelmatig word ik als founder van Dutch Training Professionals gevraagd of ik producten of diensten onder de aandacht wil brengen in mijn netwerk.

Wauw, we hebben weer een mooie actie voor jullie met een nieuw boek wat al meteen 30 dagen in de top 100 van managementboek.nl staat en tevens nummer 1 is in de rubriek personeelsmanagement.

Om een interne academie op te zetten, uit te bouwen en/of te blijven vernieuwen heb je als HR/L&D manager natuurlijk wel voldoende draagvlak nodig vanuit de top van de organisatie.

Een eigen academie heeft voor organisaties veel voordelen zoals:

In juni was het weer tijd voor ons jaarlijkse event waar het mooie vak als trainer/coach en ondernemerschap centraal stond. We kijken terug op een zeer geslaagd event.