Overslaan en naar de inhoud gaan

Majlis Schweitzer

Trainer, spreker & coach - Authentiek presenteren met impact

Altijd en overal een goed verhaal kunnen vertellen. Je presentatieskills bepalen in grote mate je succes!  Majlis leert dit aan professionals zodat zij vanuit zelfvertrouwen presenteren op een manier die mensen raakt. Dit doet ze via (bedrijfs)trainingen, sprekerscoaching en workshops op maat. 


spreken
Presenteren
spreekangst overwinnen
verbinden
Storytelling
Presentatietechnieken
Pitchen
zelfvertrouwen
persoonlijk en pakkend
interactie met publiek
presentatiecoaching
omgaan met weerstand
Overtuigen
online presenteren
Bedrijfspresentaties
leidinggevenden en werknemers
vergadering voorzitten
netwerkgesprekken
improviseren
positieve mindset
persoonlijke ontwikkeling
TEAMBUILDING
authentiek en met impact
communicatie

Majlis is naast presentatiecoach en trainer ook leiderschap- en effectiviteitstrainer. Ze heeft deze expertise geÏntegreerd in haar presentatietrainingen. Dit heeft geleid tot een unieke methode.  Haar goed gewaardeerde trainingen gaan dieper dan je zou verwachten van een presentatietraining.

Trainingen van Majlis worden ervaren als een persoonlijke reis die ook op andere vlakken veel oplevert. Met haar achtergrond vanuit zowel systemisch werk, karakterstructuren, NLP, persoonlijke effectiviteit, time-management, storytelling en groepsdynamica biedt ze een compleet pakket. Een pakket  dat op maat aan te passen is aan persoonlijke doelen en/of de behoeftes binnen een team.
 

Werkwijze

Uniek aan mijn manier van trainen is dat ik naar het hele plaatje kijk. Het plaatje van de spreker en zijn of haar verhaal. Ik ga voor technieken in plaats van truucs, gecombineerd met persoonlijk werk en veel oefenen.

Ik combineer ruim 15  jaar ervaring met de nieuwste inzichten. Laat mensen kleine stappen maken, wat ervoor zorgt dat er snel een veilige setting in de trainingen ontstaat. Daarbinnen zoek ik net buiten de comfortzone het ultieme leren op.

Ik doe dit voor mensen die snappen dat er winst te behalen is door te werken aan presentatievaardigheden. Van boardroom tot werkvloer. In een compleet team of via open inschrijving met verschillende individuen. Van commerciële bedrijven tot non-profit.

 

Klanten

Majlis werkt(e) onder andere voor: Bol.com, Funda, Eigen Haard, Pie Medicine, Waternet, UWV, diverse gemeenten, Ministerie van Algemene Zaken, ABN AMRO, Rabobank, Aidsfonds, AFAS software, Postnl, Malmberg, Natuurbeheer West-Brabant, Kentalis, Alzheimer Nederland, Corso Theater Den Haag.


Reviews

We merkten dat online presenteren echt iets anders vraagt van mensen. Dit was aanleiding om op zoek te gaan naar een passende training. Wij wilden het team helpen om de sales en het accountmanagement een extra boost te geven op het gebied van (online) presenteren.

Samen met Speechen.nl stelden we een op maat gemaakt programma samen van een aantal workshops. Onze medewerkers werden meegenomen langs de basis van presenteren en leerden daarnaast over effectief online presenteren en storytelling. Het was een ontzettend fijne samenwerking, er werd zeer zorgvuldig mee gedacht. De inzet, flexibiliteit en toewijding van Speechen.nl zorgde ervoor dat wij onze medewerkers echt iets extra's mee hebben kunnen geven. We hebben er veel aan gehad, ook op het gebied van kleine praktische zaken.

Speechen staat voor kwaliteit en dat leveren ze. Aan ons nu de kunst om het geleerde in de praktijk te blijven toepassen. Met alle tips en oefeningen die we hebben gekregen, komen we daar zeker een heel eind mee.
Anita
Malberg
"De cursus heeft me inderdaad meer vertrouwen gegeven. Je leert ook echt technieken die je kunt toepassen zoals je houding, positie en stemgebruik maar ook, heel belangrijk, wat te doen mocht je een black out krijgen. Majlis was fijn om les van te krijgen en nam voor een ieder de tijd en aandacht die nodig is. Deze cursus is echt geschikt voor de beginner maar ook zeker voor de al ervaren presentator. De les was in een klein groepje en dit was prettig. Ik heb mezelf maar ook de anderen echt zien groeien in de 2 dagen."
Caludia
Woningstichting Rochdale
Presenteren is nooit mijn ding geweest, maar soms ontkom je er niet aan en moet je. Spreken in het openbaar omgeven met een bepaalde angst en onzekerheid wat alleen maar toeneemt naar mate je niet meer uit jouw woorden komt.
Dat was in ieder geval mijn gevoel tot dan. Je hebt mij door jouw niet te kopiëren overgave en overtuiging laten zien dat dit gevoel echt maar een gevoel is. Je hebt ons laten zien hoe belangrijk een kernboodschap is, puur en spontaan. En door te improviseren en de toehoorders mee te nemen in jouw boodschap wordt presenteren echt een feest!
Nogmaals dank je wel Majlis! Ik heb je in mijn hart gesloten
Arthur
Post NL
"Super training, veel geleerd over voorbereiding, hoe om te gaan met zenuwen en het vertellen van een goed verhaal.
Majlis doet dit op een persoonlijke manier waardoor je echt handvatten krijgt die voor jou werken. Ook creëert ze een fijne sfeer in de groep waardoor je ook van elkaar leert. Een aanrader! "
Kitty
Gemeente
"In de 4-daagse training ervaren en geleerd hoe je rake presentaties geeft. Ik wilde leren meer aandacht te besteden aan de vorm omdat ik altijd zo gefocust was op de inhoud van mijn presentaties. Dat doel is meer dan behaald: ik gun iedereen zo'n bevlogen en betrokken trainer als Majlis. Ongelofelijk knap hoe ze iedereen op ogenschijnlijk relaxte manier laat shinen, ik ga nog onwijs veel hebben aan alles wat ze ons heeft geleerd. Echt een aanrader!"
Annemarie
ABN AMRO