Overslaan en naar de inhoud gaan

Mireille Beumer

Facilitator, senior consultant, ingenieur en sportvrouw.

Ervaren hoe je de beste bijeenkomst voorbereidt en begeleidt? Vol zelfvertrouwen weten wat je met een team kunt doen en hoe je interactie stimuleert? Mireille helpt adviseurs, projectleiders en procesbegeleiders om face-to-face en online bijeenkomsten op een inspirerende manier voor te bereiden en begeleiden. 


POWERHOUSE FACILITEER PROGRAMMA
learning management
Blended learning
online bijeenkomsten
team bijeenkomsten
zoom specialist
Proces begeleiding
Flexibel
faciliteer skills
werkvormen
teamsessie
missie & visie opstellen
product development
Agile/Scrummen

Meer dan 20 jaar werkte Mireille als consultant bij veel verschillende opdrachtgevers. De overheid, commerciële organisaties, groot en klein. Deze afwisseling maakte haar consultancy werk interssant en erg leuk en zo heeft ze de afgelopen jaren veel verschillende organisaties van binnen gezien.

Werkwijze

Een goed team verdient een goede begeleider, voor de momenten dat het er toe doet. Een team dat een doel heeft wil gewoonweg excelleren.

Hiervoor is een excellente facilitator nodig. Iemand aan de zijlijn, die het team helpt om te winnen. Die nadenkt over de strategie en het aanvalsplan, die de kwaliteiten van alle individuele teamleden inzet, om tot het beste resultaat te komen.

Iemand die een sportieve sfeer bewaakt, waarin de kwaliteit van alle teamleden benut worden en ervoor zorgt dat teamleden optimaal samenwerken.
Zo’n iemand, dat ben ik.

Als facilitator begeleid ik bijeenkomsten waarin teamleden vragen oplossen doordat ik ze hun kennis onderling laat delen en laat verrijken.

Voorbeelden van bijeenkomsten die ik begeleid zijn: een afdeling die een jaarplan wil, projectleiders uit hetzelfde programma die beter moeten samenwerken of een organisatie die een nieuw product wil ontwikkelen. 

Dit doe ik onder andere voor de overheid (Ministeries en gemeentes) of voor diverse commerciële bureaus of organisaties.

FACILITEER TRAININGEN

Voor:

  • FACILITATORS EN PROCESBEGELEIDERS die de fijne kneepjes van het vak willen leren of de basis nog een keer willen doorleven.
  • CONSULTANTS die zich willen onderscheiden door teams op een aansprekende manier te begeleiden.
  • DESIGNERS EN TRAINERS die met afwisselende werkvormen (ontwerp-) bijeenkomsten willen faciliteren.

Ik leer je niet alleen de ingrediënten van het faciliteren, je krijgt met name inspiratie waarmee je Faciliteer Skills een boost krijgen. Ik ondersteun je in je reis hoe je een PowerHouse wordt tijdens iedere sessie die je begeleidt.

Krachtig, en tegelijkertijd ook wendbaar en flexibel. Zonder zweverig gedoe.