Overslaan en naar de inhoud gaan

1. Wat doet DTP?

Dutch Training Professionals BV helpt klanten bij het ‘matchen’ van de ideale professional. Onze werkwijze zorgt voor scherpe tarieven voor opdrachtgevers en tegelijkertijd een eerlijke beloning voor de professionals. Onze visie is namelijk dat de kwaliteit, ervaring en werkwijze van de trainer het verschil maken!Dat doen wij als volgt:

- Wij hanteren een streng selectiebeleid en werken alleen met bewezen succesvolle trainers en coaches.
- De bij DTP aangesloten zelfstandige professionals zijn ervaren specialisten op het gebied van leren en ontwikkelen.
- Omdat we eerlijk en transparant (samen)werken, zijn de professionals super gemotiveerd.


2. Waarom is het concept van DTP voor mijn organisatie interessant?

Wij bieden u de voordelen van het werken met zelfstandige professionals (bevlogenheid, expertise, passie, ondernemerschap) en tegelijkertijd het gemak van het werken met een professioneel bureau (schaalbaarheid, kwaliteit, contact).
 

3. Wat is de werkwijze?

  1. U plaatst kosteloos uw opdracht of stelt uw vraag in een paar eenvoudige stappen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

  2. Wij matchen uw vraag. U ontvangt een uitgebreid profiel met o.a.: werkwijze, werkervaring, tarief en reviews van de professional(s) passend bij uw vraag, wensen en eisenn.

  3. Perfect match! Naar aanleiding van een vrijblijvend gesprek en een offerte maakt u een keuze. Als u dat wenst helpen we u hierbij. 


4. Wat zijn de minimumeisen voor professionals die aangesloten zijn en aangeboden worden?

De minimumeisen voor elke DTP-Professional zijn:
- hbo-/wo-opleidingsniveau
- 5 ervaringsjaren als trainer
- minimale beoordeling van een 8 (getoetste referenties bij eerdere opdrachtgevers afgelopen 2 jaar)
- volledigheid in opgave van kwaliteiten
- bewezen minimumkennis op betreffende expertisegebied
- bewezen kennis op didactische en procesvaardigheden


Andere criteria, zoals branchespecialisme, veelzijdigheid, persoonlijkheid, worden meegenomen in de zoekmachine en leggen we aan u voor. We zijn bij het selecteren vanzelfsprekend geneigd om te letten op ervaring. Maar tegelijkertijd beseffen we dat veel ervaring geen garantie is voor kwaliteit.
 

5. Wat kan ik van DTP verwachten wanneer ik geen match krijg op een aanvraag van mij?

Als wij (of u zelf) geen professional kunnen vinden voor uw vraag dan activeren wij ons netwerk van 14000+ professionals voor u. Natuurlijk hanteren wij strenge selectiecriteria en aanbevelingen bij het vinden van de juiste professional.
 

6. Waarom moet ik een beoordeling van de trainer invullen na afloop van de interventie?

Wij vragen zowel de deelnemers als de opdrachtgever om een korte evaluatie. Dit gebruiken we voor ons beoordelingssysteem, zoals u bijvoorbeeld ook gewend bent in de reisbranche. Op deze manier bewaken we de kwaliteit van de trainers die we aanbieden. 
 

7. Wat voor verantwoordelijkheid neemt DTP wanneer een trainer slecht werk blijkt af te leveren?

DTP aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de prestaties van de door u gekozen professional. Als een professional overduidelijk een wanprestatie heeft geleverd, dan schrappen wij deze persoon vanzelfsprekend direct uit de database. Ook zullen we onmiddellijk met u op zoek gaan naar een passende professional die u kan helpen bij de gevraagde interventie. 
 

8. Hoe verloopt de facturatie?

Zodra er een match is gemaakt en zowel de professional als opdrachtgever akkoord hebben gegeven voor de uitvoer, ontvangt u van DTP de factuur.  
 

9. Hoe veilig zijn mijn vertrouwelijke gegevens?

We gaan zeer zorgvuldig om met uw bedrijfsgegevens en aanvraag.  Zie onze Privacy Policy